OM Blott en dag.

Även de som står oss närmast kan bära på hemligheter. Vad händer om allt avslöjas en dag?
Nora växer upp på 1960-talet som enda barn till två äldre föräldrar. Hon är mobbad i skolan, och spenderar helst sin lediga tid med pappa Herman som hon har en varm och nära relation till och som hon ser som sin bästa vän. En dag på väg hem från skolan blir Nora överfallen och svårt misshandlad. Familjen tar det mycket hårt och inget blir sig likt efter detta. Tiden går, och Herman blir mer och mer frånvarande, han är där men ändå inte.

En till synes obetydlig händelse får Nora att förstå att han döljer något för henne, deras far- och dotterrelation sätts på spel och ingenting blir någonsin som förut, då hemligheten han bär på visar sig få ödesdigra konsekvenser.

Blott en dag är en gripande relationsroman som sträcker sig över flera generationer där mörka familjehemligheter skapar livslånga splittringar. Den kretsar kring hur en pappas svek mot sin ungdomskärlek får tragiska följder för den han älskar högst, dottern Nora.

köp signerade ex direkt av mig!

Du kan köpa signerade ex direkt av mig. Jag levererar gärna till bokklubbar i Stockholm med omnejd och jag kommer gärna och berättar om boken och processen med att skriva den. 
Hör  så fall av dig till mig på tslettengren@gmail.com.

Har du en bokkblubb?

Har du en bokkblubb kommer jag gärn och pratar om boken och skrivprocessen. Du kan också köpa böcker till din bokklubb direkt av mig. 
Maila mig till tslettengren@gmail.com för aktuell prisuppgift. 

Här kan du också köpa boken.

Boken finns att köpa hos välsorterade boklådor, samt på Bokus, Adlibris och CDON

Ljudbok och e-bok.

Blott en dag finns självklart även som ljudbok och e-bok. 
Finns bland annat hos Storytel, Bookbeat etc. 

Bästa Kerstin Andersson har läst in boken.