OM Therese slettengren - författare till Blott en dag.

Jag är författare till romanen Blott en dag som ges ut på HOI förlag.

I mitt arbete som kommunikatör och frilansskribent hjälper jag företag nå ut med sitt budskap genom det som kallas storytelling och content marketing. Som författare vill jag att mina texter ska beröra och lämna något efter sig som stannar kvar.  Oavsett om jag arbetar som författare eller kommunikatör är målet att mottagaren ska känna något när de läst mina texter. 

Som utbildad jurist och journalist har jag alltid haft det skrivande ordet i fokus, men redan som barn fylldes mina byrålådor med dagböcker dikter, historier och tankar om livet. 

Drömmen att skriva en bok har funnits där så länge jag kan minnas. För femton år sedan gick jag en skrivkurs på Folkakademin, "Att skriva novell och roman", men först nu med min debutroman Blott en dag, har drömmen besannats. Nu kan jag verkligen kalla mig författare!

För närvarande skriver jag på ett nytt manus samtidigt  som jag fortsätter mitt arbete som frilansande kommunikatör och skribent. 


Kontakta gärna mig om du vill veta mer om mig och mitt skrivande, eller om du vill att jag ska komma till ditt bibliotek, din bokhandel eller din bokklubb och berätta mer! 

Hoppas vi ses!

Foto: Helén Karlsson